Brukerbetingelser for «Spør en spesialist» og samtykke til behandling av personopplysninger

«Spør en spesialist» er en webtjeneste som er utviklet og driftes av Aleris Helse AS. Her gis du mulighet til å stille spørsmål om plastisk kirurgi og få svar direkte fra en av våre spesialister.

For å bruke tjenesten må du opprette en brukerkonto på www.plastisk-kirurgi.no. For å opprette brukerkonto må du oppgi følgende personopplysninger:

  • E-post
  • Brukernavn (Aleris Helse AS anbefaler at du registrerer ett annet brukernavn enn personnavnet ditt)
  • Passord for innlogging

I webtjenesten «Spør en spesialist» kan skrive inn spørsmålene du ønsker å stille til en av våre spesialister i et eget meldingsfelt. Tjenesten inneholder også et emnefelt der tema for forespørselen kan angis. Dine spørsmål og opplysninger vil bare være synlig for utvalgte ansatte i Aleris Helse AS, og vil ikke være tilgjengelig for andre brukere av tjenesten. De som vil ha tilgang til opplysningene dine er svarende lege, medarbeidere i markedsavdelingen i Aleris Helse AS, samt teknisk utvikler i OMG AS, som arbeider med teknisk support på løsningen.

Ved å bruke «Spør en spesialist» samtykker du også til at ditt spørsmål kan bli anonymisert og publisert på nettsiden sammen med svaret fra legen. All eventuell informasjon som er knyttet til deg vil da være fjernet.

Aleris Helse AS vil sende en e-post til din oppgitte e-postadresse og varsle deg når din henvendelse er blitt besvart. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til andre formål enn dette. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å avslutte kontoen din på www.plastisk-kirurgi.no Dette an du gjøre under «Min profil» når du er innlogget. Velger du å avslutte kontoen slettes din profil og alle dine registrerte samtaler med våre spesialister.

Aleris Helse AS fraråder deg å dele sensitive helse- og personopplysninger gjennom webtjenesten «Spør en spesialist». Dersom dine spørsmål krever deling av sensitive opplysninger anbefaler vi at du heller tar kontakt med oss på telefon eller bestiller time for konsultasjon hos en av våre plastikkirurger. For kontaktinformasjon til din nærmeste avdeling, se her: https://www.aleris.no/Vi-tilbyr/Plastisk-kirurgi/

Behandlingsansvarlig er:
Aleris Helse AS
org nr 943 545 634
Adresse: Frederik Stangs gate 11 – 13
0264 Oslo
22 54 10 00
Info.oslo@aleris.no

Personvernombud:
Personvernombud for Aleris Helse: Katarina Finstad
Telefonnummer: 900 75 441
E-postadresse: dpo@aleris.no

Vi bruker følgende underleverandører (databehandlere) for denne tjenesten:
OMG AS              Utfører utviklings- og supportarbeid på nettsiden og spørretjenesten
Attend IT AS      Vår partner på drift og hosting av nettsiden

All data blir lagret på Attend IT sine servere i Norge. Ingen data overføres eller behandles utenfor EU/EØS.

Her finner du vår personvernerklæring