«Spør en spesialist» er en webtjeneste som er utviklet og driftes av Aleris Helse AS. Her gis du mulighet til å stille spørsmål om plastisk kirurgi og få svar direkte fra en av våre spesialister.

For å bruke tjenesten må du opprette en konto på www.plastisk-kirurgi.no. For å kunne informere deg om når din henvendelse er blitt besvart, ber Aleris Helse AS om at du oppgir e-postadresse. Din e-postadresse vil ikke bli brukt for noen andre formål enn å varsle deg om at din henvendelse er besvart. I tillegg må du velge brukernavn og passord selv for innlogging.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å avslutte kontoen din på www.plastisk-kirurgi.no Dette gjør du ved å logge inn på kontoen og trykke «Avslutt konto». Vi vil da slette alle dine opplysninger.

Aleris Helse AS fraråder deg å dele sensitive helse- og personopplysninger på siden. Dersom dine spørsmål krever deling av sensitive opplysninger anbefaler vi at du heller tar kontakt med oss på telefon eller bestiller time for konsultasjon hos en av våre plastikkirurger. For kontaktinformasjon til din nærmeste avdeling, se her: https://www.aleris.no/Vi-tilbyr/Plastisk-kirurgi/

Behandlingsansvarlig er:
Aleris Helse AS
org nr 943 545 634
Adresse: Frederik Stangs gate 11 – 13
0264 Oslo
22 54 10 00
Info.oslo@aleris.no

Vi bruker følgende underleverandører (databehandlere) for denne tjenesten:
OMG AS               Utfører utviklings- og supportarbeid på nettsiden og spørretjenesten
Attend IT AS      Vår partner på drift og hosting av nettsiden
All data blir lagret på Attend IT sine servere i Norge. Ingen data overføres eller behandles utenfor EU/EØS.