På denne siden har vi samlet noen av de tilbakemeldinger vi får fra pasienter som har fått utført brystforstørrelse hos oss.

«Ingen kan se at de er operert»

– Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Ingen kan se at de er operert, de sier bare at jeg har veldig fine pupper! Folk blir overrasket når jeg sier at de er operert.

 

 

«Endelig sitter bh’n som den skal!»

Helen tok brystforstørrelse ved Aleris Solsiden i Trondheim. Dette sier hun om sin operasjon:

– Jeg hadde gått ned 20 kg over et par år, og vektnedgangen hadde gått hardt utover brystene mine. Den ene var mye større enn den andre, og de hang veldig. Jeg hadde dårlig selvfølelse fordi brystene mine så mye eldre ut enn jeg var, forklarer Helen.

Helen bestemte seg for å gjøre noe med det, da hun allerede hadde kjempet seg gjennom en lang periode med slanking og trening, og visste at hun ikke kom til å bli helt fornøyd før hun hadde tatt denne operasjonen.

– Jeg fikk konsultasjon hos plastikkirurg Ivan Pavlovic, og etter en grundig gjennomgang bestemte jeg meg for å legge inn 450 gram i den ene, og 425 gram i den andre, så de skulle bli helt like.

– Jeg synes brystene har blitt veldig fine. De ser og føles veldig naturlige! Jeg kunne ikke vært mere fornøyd, og anbefaler Aleris til alle venner og bekjente.

Helen

 

«Veldig naturlig og pent resultat»

Marte (30) fikk i februar 2016 utført en brystforstørrelse med anatomiske proteser ved Aleris i Oslo.

– Jeg valgte Aleris på bakgrunn av at jeg så mange på nettet hadde positive erfaringer derfra, og det virket troverdig. Det er andre klinikker som sponser bloggere etc, men for meg blir det ikke troverdig, da er det bedre med erfaringer fra «ekte» mennesker i diskusjonsfora o.l.

– Grunnen til at jeg valgte operasjon var at jeg helt siden jeg var tenåring har hatt komplekser for små pupper. Mange klager over «små pupper», men jeg hadde VIRKELIG små pupper, dvs. egentlig bare brystvorte og lite annet. Jeg måtte alltid bruke pushup- bh for at det skulle se ut som om jeg hadde pupper i det hele tatt, men jeg fylte jo egentlig ingen bher.

– Jeg har egentlig ønsket meg brystforstørrelse lenge, men har kviet meg for å gjøre det siden jeg ikke er en typisk sånn jente som viser mye kropp. Jeg har aldri ønsket meg store pupper, jeg ville bare føle meg «normal». Da jeg var gravid ble brystene større, men ikke store, og det var herlig, jeg merket at livskvaliteten økte, jeg kunne gå med tynne bher og hva slags klær og bikini jeg ville. Dermed var skuffelsen desto større da jeg sluttet og amme og gikk tilbake til normalen. Da bestemte jeg meg for at dette var noe jeg ville gjennomføre, og begynte å spare. Så etter barn nummer to bestilte jeg tid til operasjon, og har ikke angret siden! Nå føler jeg meg som en dame, og selvtilliten har økt. Jeg føler meg attraktiv igjen.

– Første gang jeg så resultatet fikk jeg sjokk, jeg syntes puppene så digre ut! Men så gikk hevelsen ned, og i dag, 6 måneder etter, er jeg kjempefornøyd med resultatet. Det var veldig viktig for meg at puppene ikke ble for store eller påfallende uekte, og det ble de ikke heller. Veldig naturlig og pent resultat.

– Jeg fikk et godt helhetsinntrykk av klinikken, og de ansatte var veldig imøtekommende. Vil absolutt anbefale Aleris til andre.

Mvh Marte (30)

 

Jeg har fått akkurat det naturlige utseende jeg ønsket

– Bakgrunnen for at jeg vurderte brystforstørrelse, var at brystene hadde fått heng etter to graviditeter. Under den første graviditeten la jeg på meg 40 kilo, og da jeg trente meg tilbake til normalvekt, føltes brystene slappe. Etter den andre graviditet fikk brystene enda mer heng; jeg følte at jeg var en 24-åring med en gammel kvinnes bryster. Jeg fullammet begge barna. Jeg følte meg ukomfortabel, og det var vanskelig å finne riktig BH.

Før graviditetene hadde jeg normale bryster. Da jeg var yngre, ønsket jeg meg litt større bryster enn jeg hadde fra naturens side, men jeg ønsket ikke å gjøre noe med det den gang. Etter graviditetene ønsket jeg bare å gjenopprette brystene til sin opprinnelige form. Det viktigste for meg var at de skulle se naturlige ut og være tilpasset resten av kroppen.

Da jeg begynte å tenke på brystforstørrelse, var jeg først usikker på om jeg skulle reise til utlandet eller gjøre inngrepet i Norge. Jeg undersøkte litt og fant ut at det ikke var noe å spare på å ta operasjonen i utlandet og tenkte også på hvilken oppfølging jeg ville få hvis det skulle oppstå komplikasjoner eller jeg ikke var fornøyd.

Da jeg hadde penger til operasjon, søkte jeg på Google og kom inn på Aleris hjemmeside. Jeg leste teksten om inngrepet grundig og så videoen der kirurg Nils Lykke forteller om inngrepet. Hjemmesiden så meget profesjonell ut og all informasjonen om de forskjellige inngrepene var meget grundig og tillitvekkende.
Jeg følte sterkt at jeg kunne stole på informasjonen jeg fant på hjemmesiden, og det var meget betryggende å høre kirurgen fortelle på videoen.

Under konsultasjonen fortalte kirurgen om inngrepet, om hvilket resultat jeg kunne forvente meg. Han var ærlig på at det var en mulighet for heng i fremtiden, viste meg hvor arrene kom til å være, om komplikasjoner som kunne oppstå. Jeg fikk prøve forskjellige størrelser i en behå; det var viktig at implantatene skulle være tilpasset min kropp. Vi diskuterte om protesene skulle ligge over eller under brystmuskelen, og jeg følte at jeg fikk svar på alt jeg lurte på.

Jeg opplevde en fantastisk ærlighet fra kirurgen og også fra resten av klinikken. Jeg fikk veldig god veiledning og jeg er meget takknemlig. Jeg fikk ikke falske forhåpninger, og skjønte at jeg uansett ikke kunne regne med å bli seende ut som modellene i ukebladene.

Kjemien med kirurgen var enormt viktig for meg, og det tror jeg det er for alle som skal gjennomføre et slikt inngrep. Derfor satte jeg stor pris på kirurgens ærlighet, at han fortalte klart om hva som var realistisk å oppnå. Jeg følte meg helt trygg på Nils Lykke fordi han var så ærlig og profesjonell og forsto mine behov.

Jeg har fått akkurat det naturlige utseende jeg ønsket og opplever at jeg har fått innfridd forventningene jeg hadde før operasjonen.

Etter operasjonen følte jeg det som om en lastebil hadde kjørt over brystet mitt. Jeg hadde noe smerter i omtrent tre dager, men jeg kalte det «gode smerter»: Man må lide for skjønnheten, pleier jeg å si.

Nå kan jeg ha på meg de klærne jeg vil, og de ser helt naturlige ut. Ingen kan se at jeg jeg har silikon i brystene. Et halvt år etter operasjonen kan jeg knapt se arrene.
Jeg har ikke tatt brystforstørrelse på grunn av et skjønnhetsideal eller for å få større bryster, men for å fylle tomrommet etter amming og gjenopprette den formen de hadde før jeg fikk barn. Jeg ønsket ikke å se ut som en dukke, så et naturlig resultat var det viktigste for meg.

For meg var Aleris rett og slett perfekt. Det har vært en fantastisk opplevelse. Jeg vil anbefale alle som ønsker plastisk kirurgi å ta kontakt med dem.

Hilsen Sana