Les pasientenes erfaringer og anbefalinger

Hva sier pasientene etter brystforstørrelse?

«Har følt meg trygg gjennom heile prosessen»

Eg er kjempefornøgd med resultatet. Det blei enda bedre enn forventa! Eg angra ikkje 1 sekund og hadde gjort det igjen. Eg er veldig forøgd med valg av klinikk, dei er veldig dyktige, imøtekommande og har gitt meg alt eg har trengt av informasjon. På operasjonsdagen var eg veldig nervøs og vurderte å ombestemme med fordi eg var så redd, men snille, flinke ansatte tok godt vare på meg og var med meg heile vegen. Smertene i ettertid var ikkje så vonde som eg hadde forventa, så det gikk veldig bra. Eg har følt meg trygg gjennom heile prosessen.
Kvinne, 22 år

 

«Ingen kan se at de er operert»

Veldig fornøyd med resultatet! Ingen kan se at de er operert, de sier bare at jeg har veldig fine pupper! Folk blir overrasket når jeg sier at de er operert. Kan få de til å se ut både enda større og mindre slik som jeg vil.

«Følte meg godt ivaretatt»

Nydelige og hyggelige mennesker som både tok godt vare på meg og samtidig ga meg god informasjon. Det var veldig trygt og jeg følte meg godt ivaretatt.

«Følte meg ivaretatt, forstått og trygg»

Jeg er kjempefornøyd med alle jeg har truffet på klinikken. Følte meg ivaretatt, forstått og trygg. Resultatet ble akkurat slik jeg håpet i forkant, og jeg angrer ikke et sekund!

«Fornøyd med resultatet på mine nye bryster»

Er fornøyd med resultatet på mine nye bryster. Legen har gjort en god jobb og jeg kan anbefale han videre.

«Hyggelige mennesker som tok godt vare på meg»

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, hyggelige mennesker som tok godt vare på meg og ga meg god informasjon.

«Har i dag fire barn og brystene er fremdeles fine»

Jeg opererte inn proteser for 12 år siden. Var fornøyd, men tenkte de kunne vært litt større. Har i dag fire barn og brystene er fremdeles fine. Men mulig jeg ønsker å få dem litt fastere med større proteser. Har ikke hatt komplikasjoner etter operasjon.