Ny trend: Mykere og mer naturlig brystforstørrelse med implantat og fett-transplantasjon.

Den nyeste trenden innen brystforstørrelser handler om å kombinere innleggelse av brystimplantat med eget fett fra andre deler av kroppen. Metoden gir en mer naturlig form og mykere bryst.

-Kvinnene som kommer til oss for å forstørre brystene sine, er i stadig større grad opptatt av at det skal se naturlig og fint ut, forteller plastikkirurg Børge Davik ved Aleris Frogner. –For dem er denne nye metoden, som vi kaller hybrid brystforstørrelse, et godt alternativ til tradisjonelle forstørrelser med ulike implantater.

Hybrid brystforstørrelse går ut på at man kombinerer teknikken med innleggelse av brystimplantat med fett-transplantasjon til brystet. Fettet tas fra problemsoner på kvinnens egen kropp, oftest lår eller buk. -Mens brystprotesen gjør det mulig å skape større og mer permanent volum, vil fett-transplantasjonen bidra til at brystene får mer naturlige former – og at de også blir mykere å ta på, forteller plastikkirurgen.

-Det vil også bli mer naturlige bevegelser i brystene, fortsetter han og legger til at metoden er spesielt godt egnet på relativt slanke kvinner med små bryst som ønsker en naturlig look.

Plastikkirurgene ved Aleris er opptatte av å holde seg oppdatert på internasjonale trender og innovative teknikker innen sine fagområder. Kirurgene setter av tid til å delta aktivt i nasjonale og internasjonale fagmiljøer  – og de deltar derfor regelmessig på faglige kongresser, både for å få impulser fra andre og for å dele resultater av eget arbeid.