Silikonproteser er som oftest det foretrukne valget ved brystforstørrelse i Norge. Slike brystproteser av silikon dominerer markedet i dag; kun en brøkdel av brystinnleggene er såkalte saltvannsproteser.

De første silikonprotesene ble tatt i bruk av Thomas Cronin allerede i 1963 og besto av en silikongele med et tykt skall av silikon rundt. Ganske snart ble det klart at denne protesen førte til en høy frekvens av kapseldannelse i brystet, dvs. at bindevevet rundt protesen ble tykk og hard og gradvis trakk seg sammen og gjorde brystene harde, ømme og runde som tennisballer.

Silikonproteser vil i de fleste tilfeller gi det beste kosmetiske resultatet ved brystforstørrelse.

Her er snarveiene for deg som ønsker silikonpupper

Klinikkene benytter kun silikonproteser av høyeste kvalitet.

Brystforstørrelse i Oslo – Aleris Colosseum

Brystforstørrelse i Oslo – Aleris Frogner

Brystforstørrelse i Bergen – Aleris Nesttun, Bergen

Brystforstørring i Stavanger – Aleris Colosseum Stavanger

Brystforstørring i Drammen – Aleris Drammen

Brystforstørring i Bodø – Aleris Bodø

Brystforstørring i Kristiansand – Aleris Kristiansand

Brystforstørring – Silikon Bergen sentrum – Aleris Marken, Bergen

Brystforstørring – silikon i Trondheim – Aleris Solsiden

Brystforstørring (silikon) Stavanger – Aleris Hinna Park

Se forventet resultat av en brystforstørrelsebrystforstørring

Nå har du muligheten til å se det forventede resultatet av en brystforstørrelse. Aleris Colosseum (før: Teres Colosseum Oslo) og Aleris Sykehus Frogner (begge i Oslo) tilbyr forundersøkelse med Vectra 3D, et unikt bildesystem som kan vise et forventet resultat av en operasjon.

Vectra 3D er et bildesystem som tar bilder av brystene i 3D og ved hjelp av et avansert dataprogram kan man vise et forventet resultat av en brystoperasjon.

Mange som kommer til vurdering for brystforstørrelse er usikre på hvilken silikonprotese de skal velge. Med dette hjelpemidlet er det lettere for kvinnen å ta et valg hun blir fornøyd med.

Lekkasje?

Dagens moderne silikonproteser lages under svært streng kvalitetskontroll. Problemstillingen med lekkasje er derfor tilnærmet ikke-eksisterende. Både det ytre silikonskallet og selve silikongeleen er av bedre kvalitet enn de som ble laget før. Silikonet i moderne proteser er ensåkalt kohesiv (fast) gele, og den lekker ikke selv om det mot formodning går hull på silikonprotesen.

Videre lesning

Her kan du få silikonpupper

Aleris Colosseum (Oslo) • Aleris Sykehus Frogner (Oslo) • Aleris Colosseum StavangerAleris Drammen (Drammen) • Aleris Sykehus Agder (Lillesand)  •  Aleris Nesttun Bergen (Bergen) • Aleris KristiansandAleris Bodø • Aleris TromsøAleris Hinna ParkAleris StrømmenAleris Trondheim

Silikon pris finner du på hver enkelt klinikk.