Ansiktsløft

Kan huden bli for glatt ved ansiktsløftning?

Dette er noe mange pasienter er urolige for. Mange er bekymret for at en ansiktsløftning skal medføre at de blir altfor stramme og glatte i ansiktshuden og dermed får et unaturlig utseende. Risikoen for dette er liten. Personer som i forhold til sin alder ser unaturlig glatte og stive ut i ansiktet, har ikke fått dette utseende som et resultat etter kun én ansiktsløftning. For å skape slike ansikter har man i regelen gjort mange operasjoner, gjerne kombinert med etterfølgende kosmetiske behandlinger, som forårsaker en etterfølgende stiv og uelastisk hud.

Les mer om ansiktsløft her

Bryst

Er brystløft eller brystforstørrelse det riktige for meg?

Hvis brystene er blitt slappere, vil et brystløft gjenopprette de høyere og strammere bryster du en gang hadde og samtidig gi dem rundere og finere fasong. Enkelte kvinner som utvikler heng, har relativt små og “tomme” bryst. Da kan man legge inn silikonproteser samtidig som man utfører brystløft, for å øke volumet og bedre fasongen.

Her kan du lese mer om brystoperasjoner

Hvordan finner jeg den riktige størrelsen på brystprotesene?

Plastikkirurgen hjelper deg med å finne riktig størrelse og form på implantatene sammen med deg. Dette går dere igjennom på konsultasjonen. Noen steder kan du få konsultasjon med 3D simulering, slik at du faktisk får visualisert et forventet resultat. Andre utfører konsultasjonen med testproteser som du kan prøve i BH’en for at du skal få kjenne på ulike størrelser. Du vil få god veiledning slik at du finner riktig størresle for din kropp.

Les mer om å velge riktig implantat for din kropp her. 

Kan man ta brystforstørring med eget fett?

Ja, det er absolutt mulig å forstørre brystene ved hjelp av eget fett. Da fettsuger plastikkirurgen et område på kroppen hvor du har ekstra fettansamlinger. Fettet brukes så til å fylle opp med volum i brystene. Les mer om brystforstørrelse med eget fett her. 

Fettsuging

Gjør det vondt å fettsuge lårene?

Vi bruker skonsomme metoder men noe ubehag må du allikevel regne med etter en fettsuging. De aller fleste vil føle seg stive og støle de første dagene. Disse smertene avtar gradvis og forsvinner som regel i løpet av de første ukene. Det er vanlig at man går tilbake til arbeidet etter to-tre dager.

Mer om fettsuging 

Når kan jeg gå på jobb igjen etter fettsuging?

De som har et lettere arbeid, kan normalt – etter en mindre fettsuging – gjenoppta sitt arbeid 1-2 dager etter operasjonen. Ved mer omfattende fettsuging og hos de som har tungt arbeid, kan flere dagers fravær fra arbeidet være nødvendig.
Mer om fettsuging

Kosmetisk

Er det mulig å behandle mørke ringer under øynene med Restylane?

Mørke ringer under øynene kan komme av flere årsaker. Noen har det bare genetisk, mens hos andre er det lite søvn og utilstrekkelig kosthold i forhold til aktivitet. Det er viktig å drikke nok vann, spise sunt og forsøke å få rikelig med søvn.

Dersom problemet er at du mangler litt fylde i huden din under øynene kan vi sette Restylane som en ”tear throug” behandling. Da legges Restylane under muskelen opp mot øyet ditt, slik at du får ett løft. Behandling er effektiv mot mørke ringer under øynene.

Les mer om Restylane her

Finnes det noen behandlingsform for porer? Har store porer på nesen jeg gjerne skulle vært foruten

På generelt grunnlag kan vi absolutt behandle store porer med godt resultat. Det som er viktig å huske på er at hudpleie tar tid, og at store porer er noe av det som tar lengst tid å jobbe med. Våre kosmetiske sykepleiere tilbyr gratis konsultasjon og setter opp en god behandlingsplan for din hud.

Mer om kosmetiske hudbehandlinger

Kan man korrigere kløft i haka med filler?

På generelt grunnlag er svaret ja, det kan gå an å løfte det med filler. Dersom huden er for stram, kan det derimot bli problematisk, så dette er avhengig av din hud. Våre kosmetiske sykepleiere tilbyr gratis konsultasjon og kan anbefale en god behandlingsplan for deg.

Her finner du kontaktinformasjon til våre avdelinger

Leppe

Kan man bli hoven etter filler i leppene?

Leppene er ett område som har en tendens til å hovne opp, samtidig som at det er midt i ansiktet ditt. Alle ser seg selv i speilet flere ganger om dagen, og det blir ikke mindre etter en behandling. Uansett om forandringen er positiv, vil det kunne være litt uvant i starten. Mange kan synes det er litt stivt og uvant de første dagene. Det er også alltid en risiko for blåmerker.

Sett av en dag eller to til å ta det med ro etter behandlingen dersom du er usikker. Alle er jo forskjellige, og mange går rett på jobb etter behandlingen, men de aller fleste synes det er greit å vente en dag eller to.

Ett tips er at det kan være greit å bruke en ispose eller lignende etter behandling, bare vær forsiktig og legg imellom et lite tøystykke, så du ikke får frostskader.

Kom gjerne på en gratis konsultasjon hos en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere for mer informasjon.

Les mer om leppeforstørrelse her

Kan man forme leppene med Restylane?

Restylane kan til en viss grad forme leppene, men dersom du har veldig små lepper av natur, får vi ikke laget de veldig store. Alle har ett visst utgangspunkt, og det vil ha innvirkning på resultatet. Vi har mange ulike injeksjonsteknikker, så her kan vi styre det litt sammen.

Her kan du lese mer om leppeforstørrelse

Nese

Neseoperasjon uten kirurgi. Kan jeg korrigere nesetippen uten kirurgi?

En kosmetisk sykepleier kan korrigere nesen ved hjelp av Restylane. Denne behandlingen kan rette ut ujevne neser, for eksempel en liten hump, slik at inntrykket av nesen blir mindre.
Korrigering av nesetipp krever kirurgisk behandling.

Mer om neseoperasjon

Øyelokk

Kan man få bedre sidesyn ved øyelokkoperasjon?

Ja, absolutt. Tunge øyelokk kan være en sterkt medvirkende årsak til redusert sidesyn. I Aleris har vi meget gode erfaringer med behandling av øyelokk. I tillegg til bedre sidesyn, vil du få et mer våkent og ungdommelig utseende.
Mer om operasjon av tunge øyelokk