Liksom magen er hoftene områder som egner seg godt for fettsuging. Også her vil et hudoverskudd av betydning kunne begrense resultatene man kan oppnå.

Hofter

Begrepet ”hofter” er ikke ensartet for alle. Noen tenker på området ute på sidene mellom hoftekammen og ribbeina, mens andre tenker på det området inne på ryggsiden som ligger mellom ribbeina og hoftekammen.

Kroppen fordeler særdeles sjelden fettvevet jevnt utover, men det har en tendens til å legge seg på enkelte uønskede plasser på kroppen. Der hvor slike enkeltopphopninger av fett lagres, kan det behandles effektivt med liposkulptur (fettsuging). Derimot vet vi at å «fettsuge overalt» ikke gir noe tilfredsstillende resultat. Hoftene er et av de områdene på kroppen som kan egne seg meget godt til fettsuging.

Fettsuging er en særdeles egnet måte til å redusere mengden av uønsket opphopning av fettvev på enkelte områder, men en dårlig måte å slanke seg  eller redusere sin vekt på.

Les mer om fettsuging her

Fettsuging / liposkulptur / fettfjerning

Aleris Colosseum-Nobel • Aleris Colosseum StavangerAleris Drammen Aleris Nesttun, Bergen • Aleris Kristiansand & Sykehuset Agder Aleris BodøAleris Sykehus Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø