Ansamlinger av fett øverst på innsiden av lårene oppstår hos både menn og kvinner. Enkelte opplever det som et fysisk problem, der huden gnisser mot hverandre og gir sårhet og irritasjon. Andre kan oppleve det som problematisk både kosmetisk og med hensyn til klær.

Liposkulptur gir ofte gode resultater på innsiden av lårene, men det er viktig å være klar over at huden på dette området hos enkelte kan ha dårligere evne til å trekke seg sammen. Spesielt gjelder det hos noe eldre kvinner og hos de som fra før har slapp og løs hud i området.

Ofte vil det være ønskelig å fettsuge både innside lår og innside knær samtidig for å oppnå det beste resultatet og få pene og jevne overganger.

Fettsuging / liposkulptur / fettfjerning

Aleris Colosseum-Nobel • Aleris Colosseum StavangerAleris Drammen Aleris Nesttun, Bergen • Aleris Kristiansand & Sykehuset AgderAleris Bodø • Aleris Sykehus i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø

 

Noe av det Aleris Colosseum-Nobel i Oslo kan tilby

AnsiktsløftBrystreduksjonBrystforstørrelseBrystløftBukplastikk/mageplastikkFettsugingKosmetisk nesekirurgiPanneløftØyelokksoperasjoner (tunge øyelokk, poser under øynene osv.) • Åreknuter
Priser på plastisk kirurgi