Magen er et av de vanligste områdene vi behandler med fettsuging (eller såkalt liposkulptur). Det enkleste området å behandle er fettansamlinger som finnes i nedre del av magen (det vil si fra navlen og nedover). Huden drar seg her som regel pent sammen selv om det på forhånd skulle foreligge et lite overskudd av hud.

Huden

Huden ovenfor navlen har mindre god evne til å trekke seg sammen. Men med riktig utvelgelse av egnede pasienter og korrekt teknikk blir imidlertid resultatene også gode.

Hudoverskudd

Foreligger et større hudoverskudd, vil en form for bukplastikk samtidig med fettsuging være nødvendig for å oppnå det beste resultatet.

Overvektige

Hos en del pasienter, og spesielt blant de som er overvektige, foreligger relativt mye av fettvevet inne i bukhulen. Hos disse pasientene er det også vanlig at magemusklene er svake og buktende. Denne pasientgruppen egner seg derfor ikke for liposkulptur.

Fettsuging / liposkulptur / fettfjerning

Aleris Colosseum-Nobel • Aleris Colosseum StavangerAleris DrammenAleris Nesttun, Bergen • Aleris Kristiansand & Sykehuset AgderAleris Bodø Aleris Sykehus (Forgner i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø)

Fettsuging av mage

Fettsuging av mage egner seg best hvis det er isolerte fettdepoter uten stor overvekt eller mye overflødig hud. Er det mye overskuddshud, vil det være begrenset hvor mye huden kan trekke seg sammen. Alderen vil også være avgjørende da en yngre person har mer elastin / collagen i underhuden enn en som er eldre. Har du passert 60, må du være forberedt på at en ren fettsuging kan gi et noe skuffende resultat.