Kosmetiske sykepleiere i Aleris Helse svarer på spørsmål om Restylane og andre kosmetiske behandlinger.

Behandle mørke ringer under øynene med Restylane

Hei! Jeg lurer på om det er mulig å behandle mørke ringer under øynene med Restylane? Har lest om noe kalt tear through. Tilbyr dere denne behandlingen? Er det i så fall mulig å komme inn til en konsultasjon angående dette?

Svar: Vi gjør behandlingen tear throug med Restylane. Dette er en effektiv behandling for sin indikasjon. Om det er denne behandlingen som vil være den beste for deg er umulig å si uten å ha sett deg. Det kommer litt an på hvorfor mørkheten er der. Av og til kan den skyldes pigmentering, andre ganger er det rett og slett huden som er såpass tynn og fargen på muskel og blodårer skinner igjennom. Da er det en øyekrem med vitamin K som kan hjelpe. Kom gjerne inn på en gratis og uforpliktende konsultasjon.

 

Kløft i haka

Hei!
Jeg har ei kløft eller et søkk i haka og lurer på om det går an å korrigere det med noen form for filler.
Er det mulig?

Svar: På generelt grunnlag er svaret ja, det skal kunne gå å løfte det med filler. Dersom huden er for stram, kan det derimot bli problematisk, så helt spesifikt kan jeg dessverre ikke svare deg uten å ha sett deg. Konsultasjonstime hos kosmetisk sykepleier er gratis hos Aleris.

 

Store porer på nesen

Har dere noen behandlingsform for porer? Har store porer på nesen jeg gjerne skulle vært foruten.

Svar: Det er litt vanskelig å si uten å ha sett deg, men på generelt grunnlag kan vi absolutt behandle store porer med godt resultat. Det som er viktig å huske på er at hudpleie tar tid, og at store porer er noe av det som tar lengst tid å jobbe med. Kan du komme inn for en gratis og uforpliktende konsultasjon?

Den vanligste behandlingen er en kombinasjon av a-vitaminsyre, c-vitamin serum og abradermol skrubb. Dette er hjemmebehandlinger. Vi har også medisinske peelinger, og salongskrubb som kan brukes i kampen mot store porer.

 

Løfte nesetippen

Hei
Jeg lurte på om dere utfører behandlinger som løfter nesetippen? (Det er bare små korreksjoner som trengs). Er muligens interessert i dette og Restylane for å jevne ut nesen litt, men er litt redd for at nesen blir seende større ut?

Svar: Vi kan korrigere nese ved hjelp av Restylane. Det retter ut ujevne neser, (eks en liten kul), slik at inntrykket av nesen blir mindre.
Løfting av nesetipp ville jeg nok snakket med en plastikkirurg om.

 

Hoven etter leppeforstørrelse?

Kommer jeg etter en leppeforstørrelse til å bli så hoven at det vil vises på jobb samme dag og dagen etter?

Svar: Leppene er ett område som har en tendens til å hovne veldig opp, samtidig som at det er midt i ansiktet ditt. Alle ser seg selv i speilet flere ganger om dagen, og det blir ikke mindre etter en behandling. Uansett om forandringen er positiv, vil det kunne være litt uvant i starten. Mange kan synes det er litt stivt og uvant de første dagene. Det er også alltid en risiko for blåflekker, og da kan en jo bli noe skjevt hoven.

Jeg vil anbefale deg å sette av en dag eller to til å «hele» etter behandlingen dersom du er usikker. Alle er jo forskjellige, og jeg har hatt flere kunder som har gått rett på jobb, men de aller fleste synes det er greit å vente en dag eller to.

Ett tips er at det kan være greit å bruke en ispose eller lignende etter behandling, bare vær forsiktig og legg imellom et lite tøystykke, så du ikke får frostskader.

Kom gjerne på en gratis konsultasjon hos en av våre sykepleiere for mer informasjon.

 

Mørke ringer under øynene

Jeg er en jente på 26 år som sliter veldig med trøtte øyne. Jeg er veldig blå under øynene og har vært det så lenge jeg kan huske… Jeg har hele tiden brukt sminke for å dekke over det men jeg syntes problemet bare har blitt verre. Jeg føler at jeg ikke får til å sminke det ordentlig bort lenger. Og så er jeg veldig lei av å måtte være avhengig av sminke hver dag.. Folk kommenterer at jeg ser sliten ut. Nå ønsker jeg å gjøre noe med det. Jeg leste litt på siden deres om at det er mulig å bruke en såkalt softlaser og elektriske impulser som hjelper på problemet, eller Restylane. Er dette mulig?

Svar: Mørke ringer under øynene kan komme av flere årsaker. Noen har det bare genetisk, mens hos andre er det lite søvn og utilstrekkelig kosthold i forhold til aktivitet. Det er viktig å drikke nok vann, spise sunt og forsøke å få rikelig med søvn. Blåfargen er pga blodårene våre, så selve fargen er litt vanskelig å få gjort noe med.

Dersom problemet er at du mangler litt fylde i huden din under øynene kan vi sette Restylane som en ”teat trough” behandling. Da legges Restylanen under muskelen opp mot øyet ditt, slik at du får ett løft. Denne behandlingen blir finere og finere etter ca 1 md. Hos noen pasienter kan vi også legge inn litt kinnbein med Restylane, slik at jeg får strukket huden utover, da er det få som har igjen mørke linjer under øynene.

Øyekrem med vitamin K hjelper mot blåhet, og øyekrem med retinol hjelper mot hovenhet. Vi kan dessverre ikke gjøre laser mot selve blåheten under øynene.

 

Trette øyne

Jeg synes jeg har veldig trette øyne, dvs. mørke ringer og litt «innsunkne» under. Jeg lurer på om det er mulig å få Restylane-behandling hos dere for det? Hva vil eventuelt prisen være (sånn cirka)? Jeg er bare 29, men har hatt dette i mange år nå og synes det er litt slitsom å se så trøtt ut hele tiden.

Svar: Behandling for mørke ringer og innsunkne øyne er ofte «tear trough». Da bruker vi Restylane under muskelen i det området. Som regel koster dette ca 3500,- Noen ønsker påfyll, og innen 4 uker koster dette 2800,- Det er avhengig av hvor dype søkkene er, hvor stor forandring du ønsker og hva du selv blir fornøyd med.

Når vi behandler mørke ringer rundt øynene er det viktig at alle andre faktorer er optimale, som nok kvalitetssøvnsøvn, rikelig med væskeinntak, sundt kosthold. Øyekremer med vitamin K kan hjelpe litt. Selve blåheten under øynene er ofte genetisk betinget, og den forsvinner nok aldri helt, men vi demper det betraktelig.

Dette er jo et generelt svar, så det er et lite forbehold her. Kom gjerne på en gratis konsultasjon, så kan vi gi deg helt personlig svar for deg. Det er helt uforpliktende.

 

Forme leppene

Er det slik at man kan forme leppene når man setter Restylane, eller er det kun slik at leppene ser fyldigere ut?

Svar: Restylane kan til en viss grad forme leppene.  Alle har imidlertid ett visst utgangspunkt, og det vil ha innvirkning på resultatet. Vi har mange ulike injeksjonsteknikker, så her kan vi styre det litt sammen.

Noen ønsker bl.a. bredere munn, men der kan jeg ikke hjelpe til.

Lepper blir på en måte litt «bygget» opp, så om vi skal gjøre noe oppretting, blir de ofte penere og penere etter hvert som vi har jobbet litt med leppene.