ZO’s Controlled Depth Blue Peel er en effektiv måte å forbedre hudens utseende. Gammel og ødelagt hud blir fjernet og erstattet med nye, sunne hudceller. Huden får dermed tilbake sin tidligere klarhet og fasthet.

Hovedhensikten med peeling er å få en friskere hud som gir et yngre utseende. Peeling-substansen stimulerer nydannelse av elastiske fibre som gjør huden sterkere og sunnere. Du får ikke tynnere hud etter en peeling, men den blir fastere og mer spenstig.

Blue Peel er spesielt effektiv mot følgende hudproblemer:

  • Kviser
  • Slapp hud
  • Store porer
  • Ujevn hudtone / pigmentering
  • Fine linjer og rynker

Dybden på peelen er kontrollerbar og resultatene er svært tilfredstillende.

Før peelingen kan gjennomføres må huden forbehandles med hjemmebehandling av ZO-produkter. Du vil få et hudprogram skreddersydd for deg av en kosmetisk sykepleier, og det er viktig at du følger disse rådene før din peelbehandling. Det aktive stoffet er TCA; trikloreddiksyre. Dette er blandet med en blå krembase – derav fargen og navnet.

I forbindelse med selve peelingprosedyren oppstår en svak brennende følelse i huden, noe som varer noen minutter. Ved utførelsen av en bluepeel vil du få smertestillende og beroligende medikamenter.

Etter peelingen vil du ha en turkisblå farge i ansiktet. Denne vaskes bort med vann om kvelden og morgenen etter. Fargen kan sitte i noen dager. Du vil være tørr og rød i huden en tid etter behandlingen. Våre kosmetiske sykepleiere vil gi deg god informasjon om hvordan du skal behandle ansiktet i tiden etter peelingen.

Det er svært viktig at Controlled Depth Blue Peel utføres av en erfaren behandler.