Restylane kan brukes til å glatte ut rynker og furer, framheve ansiktskonturer og gi deg fyldigere lepper. Restylane kan også brukes som fuktbehandling for huden, det kan brukes til behandling av arr og det kan også gi volum til kinn, hake, tinning eller en skjev nese. Bruksområdene for dette produktet er mange!

Hva kan behandles?

Det finnes flere varianter som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene, så finnes det et produkt for deg. Autorisert behandler vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best.

Glatte ut linjer

Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Behandlingen glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte, og resultatet vil se naturlig ut, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.

Skape fyldigere lepper

Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Leppeproduktene til Restylane er spesielt utviklet for å skape fyldigere lepper, mer definerte leppekonturer og en mer markert amorbue på en naturlig måte.

Ansiktskonturering og volum

Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Med Restylane kan man gjenopprette volum i de mest utsatte områdene. Restylane kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.

Hudforyngelse – forbedre hudens spenst og struktur

Restylane Vital / Skinbooster er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, økes fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at behandlingen forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.